Zvládněte režim OUT tachograf přesně podle předpisů

Tachograf doprovází profesionální řidiče téměř na každém kroku. Existují však výjimky, kdy tachograf pracovní dobu řidiče zaznamenávat nemusí. V jakých případech ho můžete s klidem vypnout? Čtěte dál a vyhněte se nepříjemným pokutám za porušení předpisů.  

Pojištění vozidla proti krádeži a 4 tipy, jak získat slevu

Statistiky hovoří jasně – každou hodinu je ukraden jeden český automobil. Některé z nich pak v mžiku zmizí v zahraničí, jiné jsou zase rozebrány na náhradní díly. Chránit vůz před krádeží lze různými způsoby, od mechanického zabezpečení, přes alarm po GPS systém.

Získejte přehled o svých vozech s GPS a v souladu se zákonem

Za co své zaměstnance platím? Zacházejí s firemním majetkem zodpovědně? Nepoškozují dobré jméno společnosti?

5 tipů, jak zabezpečit auto proti krádeži

Přestože žijeme v relativně bezpečné zemi s nízkou kriminalitou, krádeže aut jsou na denním pořádku a představují tak pro většinu majitelů noční můru. Naštěstí se škála možností, jak zabezpečit vozidlo, výrazně rozšířila a dnes už se nemusíme spoléhat pouze na uzamykatelnou páku na volantu. Jak tedy nejlépe zabezpečit auto proti krádeži?

AETR v kostce

AETR neboli Evropská dohoda o práci osádek vozidel v mezinárodní silniční dopravě je mezinárodní dohoda, která vstoupila v platnost v roce 1976 a vymezuje především maximální dobu řízení, četnost a délku povinných přestávek a doby odpočinku. Ustanovení dohody AETR se použijí při mezinárodní dopravě, která je alespoň zčásti vykonávána mimo oblast EU.